Envie Atelier | Onze soepen
920
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-920,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

De enVie soepen zijn rijk aan groenten.

250 ml van enVie soepen bevatten 125g verse groenten, al meer dan 1 van de drie bekende porties groenten (100g) die we dagelijks moeten consumeren.

Onze groenten komen rechtstreeks van het veld en worden geleverd door Belgische groentetelers. Het zijn groenten die geen afnemers vinden omdat er reeds een teveel van op de markt is. Of omdat ze niet aan de conventionele voorwaarden voldoen: courgettes die te fijn zijn, tomaten die niet rond genoeg zijn, aardappelen die te klein zijn of witloof waarvan de bladeren een beetje vervormd zijn. Maar vanaf het moment dat ze vers en kwalitatief zijn, zijn ze welkom bij enVie! Tijdens ons eerste jaar van bestaan « redden » we reeds 40 ton groenten van de voedselverspilling. Ons doel is op 2 jaar tijd de 100 ton te bereiken. Help je mee? 

Ons gamma bestaat uit 7 heerlijke groentesoepen : 3 ervan zijn permanent en 4 zijn seizoensgebonden. 

Voor 2 liter soep zijn maar liefst 1 kg groenten nodig !