Envie Atelier | Onze waarden
921
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-921,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Onze waarden

De sociale onderneming enVie is financieel autonoom en is het resultaat van de motivatie, samenwerking en steun van 5 geëngageerde partners die begaan zijn met het milieu en het sociale luik van onze samenleving. 

enVie is de samenvoeging van 3 positieve activiteiten: 

DE STRIJD TEGEN
VOEDSELVERSPILLING
gaspillage

Door overschotten van groenten te gebruiken, of groenten « die opzij geschoven worden » omdat ze niet aan de juiste vorm of kaliber voldoen, wordt er ingegaan tegen de voedselverspilling. De soepen van enVie zijn op basis van deze groenten en worden geleverd door Belgische producenten. Wat hun vorm ook mag zijn, al deze verse en lekkere kwaliteitsgroenten zijn welkom in onze soepen! 

EEN NIEUWE CARRIÈRE
AANBIEDEN
Career

Langdurig werklozen komen dankzij enVie terug op de arbeidsmarkt. Gedurende één jaar worden ze door ons opgeleid, waarna we ze helpen om een nieuwe en stabiele baan te vinden. Kortom, enVie is een ware trampoline voor een nieuwe carrière! 

GEZONDE EN SMAKELIJKE RECEPTEN CREËREN
healthysoup

Ons doel is gezonde en smakelijke soepen aanbieden. In België houden we van soep. Een reden te meer om kwaliteitsvolle soepen voor te stellen! De soepen van enVie bestaan uit 40 tot 55% verse groenten. Soepen van enVie zijn 100% natuurlijk, zonder additieven of kleurstoffen!